Back to top

Denuncien l'acumulació de residus que presenta el Parc Juroca

L'Associació de Veïns de La Unión denuncien les condicions en què es troba el Parc Juroca. I és que aquest espai públic, molt freqüentat per infants, es troba envoltat de residus que llencen part dels ciutadans. Un fet que podria provocar que algun nen o nena en prengués mal. Per això, i amb la voluntat de vetllar per la seva seguretat, des de l'Associació també demanen que es delimiti i es tanqui l'àrea.
Denuncien l'acumulació de residus que presenta el Parc Juroca

Els veïns del barri Juroca de Reus estan disconformes amb la situació en què es troba el Parc Juroca, situat entre el carrer Astorga i el carrer de Josep Solé i Barberà. La comunitat es queixa, sobretot, de la brutícia que s'hi troba dia rere dia degut a l'acumulament de residus que hi deixen part dels ciutadans.

El conjunt de brossa pot ser perjudicial per la comunitat, sobretot, pels infants que visiten el parc. Des de l'Associació de Veïns de La Unión també vetllen per a la seguretat dels infants amb el desig de delimitar i tancar l'àrea.

Tanmateix, des de la comunitat també es proposa substituir el paviment del parc infantil. Actualment és de sorra i canviar-lo per un de més tou, com per exemple de cautxú, evitaria danys.

"En comptes de tenir el terra de sorra, a veure si ens poden ficar catxú, ja que els nens cauen, es fan mal, rascades...", explica el tresorer de l'Associació de Veïns de La Unión, Joan Manel Ascencio.

D'altra banda, l'Ajuntament de Reus té previst iniciar, aquesta tardor, l'enjardinament i remodelació del parc per substituir el sistema de regatge obstruït i malmès per l'ús.

Paraules clau: