Back to top

Denuncien manca de personal i infraestructures al servei d'urgències del CAP Sant Pere

El sindicat USITAC reclama més mans i equipament davant una possible cinquena onada de la pandèmia

L'USITAC, el Sindicat Independent de Treballadors de l'Administració de Catalunya, assegura que el servei d'Urgències del CAP Sant Pere de Reus està desbordat i reclama mesures urgents davant una cinquena onada de la pandèmia cada vegada més a prop

Segons USITAC, el Centre d'Urgències del CAP Sant Pere només compta amb 6 persones dins la seva plantilla: 3 infermeres, 2 metges i 1 un tècnic auxiliar. Amb aquesta plantilla, el sindicat denuncia que és impossible atendre el volum de pacients actual.

Josep Tutusaus, secretari general del sindicat, explica que diumenge i diluns passat es va atendre més de 300 persones cada dia, un volum de feina que és insoportable per la plantilla.

Davant aquesta problemàtica, l'USITAC reclama a l'administració un augment de plantilla i d'infraestructures, a les portes d'una cinquena onada de la pandèmia que amenaça de col•lapsar encara més els serveis d'urgències.

Des de l'USITAC s'ha adreçat una carta amb totes les reclamacions a la direcció del CAP Sant Pere i s'espera que la problemàtica se solucioni aviat.

Paraules clau:

Notícies relacionades