Back to top

Denuncien a un motorista dues vegades en un matí per excés de velocitat

Els Mossos d’Esquadra van sancionar aquest cap de setmana en dues ocasions el conductor d’una motocicleta que circulava amb un acompanyant per excés de velocitat. Les denúncies s’emmarquen dins de la campanya de prevenció d’accidents de motoristes

Agents dels Mossos d’Esquadra del Camp de Tarragona van sancionar aquest cap de setmana en dues ocasions el conductor d’una motocicleta que circulava amb un acompanyant per excés de velocitat.

Els fets van passar en dos controls de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert a la carretera N-420, dins de la comarca del Priorat. Es tractava de dos controls dels diversos que els mossos van establir durant el cap de setmana a les vies de la demarcació per conscienciar als motoristes sobre el risc existent de patir accidents greus.

motorista

Pels volts de les nou del matí, els mossos van detectar per primer cop al vehicle que circulava a 131 Km/h. Tres hores més tard, la mateixa motocicleta va tornar a ser detectada a la mateixa via, però en sentit contrari, circulant a 119 km/h.

54 vehicles de 722

Cal dir que el límit de velocitat en tots dos casos era de 90 km/h. Dintre del dispositiu de prevenció d’accidents de motocicleta, els agents van controlar 722 vehicles dels quals 54 van ser denunciats administrativament per excés de velocitat. Del total de denunciats, 27 eren conductors de motocicletes.

Paraules clau:

Notícies relacionades