Back to top

Denuncien opacitat en l'enderroc de l'estació de Cambrils

Després de gairebé un any lluitant per mantenir l'edifici i proposant alternatives i solucions, la Plataforma Conservem l'Estació de Cambrils denuncia la poca claredat que hi ha entre el govern de Klein i ADIF.

Opacitat i moltes incògnites. Això és amb el que es troben constantment els membres de la Plataforma 'Conservem l'Estació de Cambrils' des de fa gairebé un any. Aquest dimecres l'entitat s'assabentava que des del passat 10 de gener l'Ajuntament ja té l'autorització d'ADIF per enderrocar l'antiga estació del municipi. Un fet que no entenen per què al febrer ells mateixos van demanar informació a ADIF sobre com es trobava el tema i no se'ls va comunicar l'autorització.

No entenen com l'Ajuntament pot enderrocar un edifici que no és seu

La plataforma tampoc comprèn aquesta necessitat de l'Ajuntament d'enderrocar un edifici perquè es converteixi en un solar que no podrà utilitzar, ni tampoc perquè el consistori pot enderrocar un immoble que pertany a ADIF i que suposa 48.500 euros dels pressupostos municipals.

De la mateixa manera, denuncien que el canvi de govern cambrilenc només ha servit per fer una gran operació de màrqueting on qui surt perjudicat és la ciutadania.

Una prova d'això és que el regidor d'urbanisme, Enric Daza, els va assegurar que un cop enderrocat l'edifici es farà una gran plaça amb zona verda. Un fet inviable perquè el POUM no ho contempla i preveu a banda i banda dos equipaments públics molt més grans que l'estació.

Paraules clau:

Notícies relacionades