Back to top

Denuncien que l'encesa de llums de Nadal interfereix en la celebració del 25N a Reus

La Plataforma 25N del Camp de Tarragona ha fet un comunicat on denuncien que l'Ajuntament no permet instal·lar un escenari durant aquesta diada a la plaça Mercadal perquè coincideix amb el tret de sortida de les festes nadalenques

La Plataforma 25N del Camp de Tarragona denuncia que l'Ajuntament de Reus no permet la ubicació d'un escenari per portar a terme els parlaments de la concentració convocada per aquest 25 novembre a la plaça Mercadal, amb motiu del Dia en Contra de les Violències envers les Dones. Aquesta diada enguany coincideix amb el tret de sortida de les Festes de Nadal a Reus i de l'encesa de llums que es durà a terme a la mateixa ubicació, fet pel qual se'ls hi ha denegat aquest equipament.

La plataforma 25N El Camp reuneix a tot el moviment feminista del territori i organitza els actes reivindicatius d'aquest dia, entre ells la manifestació unitària que fa anys que se celebra a la capital del Baix Camp. És per això que des del col·lectiu han titllat de falta d'integritat a l'Ajuntament de Reus per contraprogramar les activitats del moviment feminista.

Llegeix el comunicat AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades