Back to top

Denuncien una manca de tests per detectar coronavirus a les residències d'avis

El sindicat de Comissions Obreres assegura que hi ha una manca de tests per detectar els casos de coronavirus entre els pacients i el personal sanitari.
Gent gran.

Des del sector de geriatria també es fa una denúncia a les pràctiques que s'estan duent a terme en relació a la COVID-19. El sindicat de Comissions Obreres contempla que a la demarcació de Tarragona només hi hauria 4 focus localitzats en centres de Valls, Tarragona, els Pallaresos i Vila-seca.

No obstant aixó, la principal reivindicació del sector rau en demanar que es realitzin tests massius per determinar si el personal laboral està infectat o no, així com els mateixos pacients. També el delegat del sector de geriatria a Catalunya, Josep Maria Martínez, assegura que a la demarcació de Tarragona s'han donat episodis de manca d'equips de protecció individual en residències d'avis, tot i que ara expliquen que també s'estarien reaprofitant materials. 

Falta de personal

Comissions Obreres assegura que la pandèmia ha tret a la llum la precarietat d'aquest sector i que la manca de personal anirà en augment. Martínez recorda la fragilitat dels ancians que es troben a les residències i la necessitat de vetllar per evitar els contagis.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades