Back to top

Denuncien una pallissa a un nen de 9 anys al col•legi Eduard Toda

La mare d’un nen de 9 anys ha denunciat una pallissa que hauria rebut el seu fill al col•legi Eduard Toda. La Fiscalia de Menors està investigant un presumpte cas d’assetjament escolar per part dels seus companys
La façana del col·legi Eduard Toda

La mare de la presumpta víctima va denunciar a la Guàrdia Urbana que el seu fill estava sent víctima de bullying i que hauria estat agredit el 7 d’abril per part d’alumnes de l’Eduard Toda.

Segons explica el Diari de Tarragona, aquests fets van ser denunciats la setmana passada junt amb el comunicat mèdic de les lesions que havia patit el menor d’edat. En la denúncia, la mare també criticava passivitat de l’escola davant dels fets. Aquesta denúncia va ser traslladada als Mossos d’Esquadra.

El cas està en mans de la Fiscalia de Menors que està investigant el suposat assetjament escolar. Tot i això, els menors de 14 anys són inimputables i no se’ls pot exigir responsabilitats. Des de l’escola i els serveis territorials d’Ensenyament de la Generalitat no s’han fet declaracions sobre aquest cas.

Paraules clau: