Back to top

El Deportivo Liceo encarrila el fitxatge d'Àlex Rodríguez

Si res no canvia, Àlex Rodríguez vestirà la samarreta del Deportivo Liceo la temporada vinent. D'aquesta manera, el jugador de Sant Hipòlit tancaria un cicle de cinc temporades al Reus Deportiu Miró.

Àlex Rodríguez defensarà els colors del Deportivo Liceo la temporada 2021/2022. Segons ha avançat La Opinión de A Coruña i ha pogut confirmar Canal Reus TV, el de Sant Hipòlit farà les maletes i abandonarà el Reus Deportiu Miró en acabar aquesta temporada.

Tot i que des del club roig-i-negre no confirmen l'operació, Rodríguez acaba contracte aquesta temporada i és una peça cotitzada en el mercat. Quan el 27 reusenc va passar pel Cercle Central i va ser preguntat pel seu futur, només va assegurar que continuaria sent jugador del Reus fins al 30 de juny.

alex rodriguez

FOTOGRAFIES: Reus Deportiu

Àlex Rodríguez va arribar a Reus sent un projecte de futur i marxarà com un jugador de talla mundial i imprescindible per Jordi Garcia. El de Sant Hipòlit porta 20 gols aquesta temporada en els catorze partits disputats de l'OK Lliga. En el total dels cinc anys, Rodríguez suma més de 150 gols amb la samarreta roig-i-negra i ha guanyat dos títols: la Lliga Europea del 2017 i la Supercopa d'Espanya del 2019.

La més que probable marxa d'Àlex Rodríguez al Deportivo Liceo arriba l'endemà que Canal Reus anunciés que el jove italià Francesco Compagno està a prop de ser jugador del Reus Deportiu Miró. 

Paraules clau:

Notícies relacionades