El derbi del Baix Camp és pel Reus FCR

Els de Marc Carrasco capgiren la diana inicial del Cambrils en una segona part de clar domini roig-i-negre.

Pitjor no podien començar les coses pels interessos del Reus. Al minut 7, Marc Benito ha avançat el Cambrils amb un cacau imparable des de l'interior de l'àrea (1-0). En una primera part de clar domini local, els de Marc Carrasco no han gaudit de grans oportunitats per situar l'empat, i les poques que han tingut han topat amb el porter Edgar.

El descans li ha anat de perles a l'equip reusenc, que en els primers compassos del segon temps ha empatat el partit a través de Pol Benito (1-1). Els dos germans Benito, un a cada equip, han estrenat el compte golejador dels seus respectius conjunts. A partir d'aquí, el domini ha estat del Reus. Quan faltava un quart d'hora pel final del duel, Sergi Moreno ha provocat unes mans a l'interior de l'àrea que Marcel Meseguer s'ha encarregat de transformar en la remuntada des del punt de penal (1-2).

Nou minuts després, el mateix Moreno ha sentenciat el duel amb el seu sisè gol del curs (1-3). Tres punts d'or del Reus, que eixampla la diferència de punts respecte als seus perseguidors més immediats. Aquest diumenge, partit a l'Estadi contra el Catllar (16 h), un enfrontament que es podrà viure en directe a través de Canal Reus.

FOTOGRAFIA: Reus FCR