El derbi es queda a Reus

Una segona part magistral del Reus -tant al davant com al darrere- permet als de Jordi Garcia dependre d'ells mateixos per aconseguir la quarta plaça de l'OK Lliga en l'última jornada.

El derbi entre Reus i Calafell ha estat vibrant des del xiulet inicial. Quan en prou feines havien passat uns segons, Marc Julià ha assistit Sergi Aragonès perquè fes el primer de la nit (1-0). Un ràpid contraatac del conjunt del Baix Penedès ha permès que Martí Casas empatés el duel (1-1). Els de Ferran López han continuat buscant la porteria de Càndid Ballart, i una blava a Aragonès els ha donat l'oportunitat de capgirar el marcador, però el porter roig-i-negre ho ha evitat. I tot plegat, en els primers cinc minuts d'enfrontament.

El Calafell no ha perdonat una nova blava del Reus -de David Gelmà-, i Arnau Xaus ha superat Ballart amb una arrossegada pel primer pal (1-2). Els de Jordi Garcia han buscat insistentment l'empat, un segon gol que ha arribat des de la falta directa gràcies a un aixecar i picar de manual de Marc Julià (2-2).

Els locals han sortit a la segona part amb una única idea: guanyar el partit. Sergi Aragonès ha marcat per partida doble en els primers compassos de la represa, deixant el partit encarrilat (4-2). Qui també ha estat autor d'un doblet és David Gelmà, que ha fet els dos darrers gols del Reus (6-2). Quan faltaven deu segons per acabar el partit, Martí Casas ha fet l'última diana del duel (6-3).

Partit intens

El derbi ha estat marcat per la intensitat que han mostrat ambdós conjunts, especialment els visitants. El Reus ha acabat el partit amb quinze faltes, mentre que el Calafell n'ha fet fins a vint-i-quatre. Els ganxets han executat sis faltes directes i han vist tres blaves, mentre que els calafellencs han tirat cinc faltes directes i han vist dues blaves

El Reus pot acabar quart

El triomf dels reusencs no ha anat acompanyat d'una ensopegada del Lleida i, per tant, els de Jordi Garcia depenen d'ells mateixos per aconseguir la quarta plaça de l'OK Lliga en l'últim partit de la competició. En aquesta penúltima jornada també s'ha certificat el descens directe a l'OK Lliga Plata del CP Manlleu i del CP Alcobendas

Diumenge l'equip viatja en autobús fins a la Corunya, on dimarts iniciaran el seu periple a la Golden Cup contra l'Oliveirense (16:15 h).