Derrota a Barcelos

El Reus s'ha vist superat en un partit en què els locals s'han avançat quan millor estaven els roigs-i-negres. Diego Rojas ha estat l'autor de l'únic gol ganxet.

Primera part amb menys intensitat de l'esperada -la primera falta ha arribat al minut 11-, i amb dos equips respectant-se en excés. Checco Compagno vint segons després de començar el duel ha avisat amb una bola al pal, i el mateix italià minuts després ha estat a punt de fer el primer en una jugada individual.

Quan millor estava el Reus, i amb Paulo Freitas demanant temps mort pel Barcelos, ha arribat la primera diana local. Martí Zapater ha rebutjat amb el casc un xut de Rampulla, però el refús ha caigut davant d'Alvarinho, que ha enviat la bola al fons de la xarxa (1-0). Tot i el gol, els de Jordi Garcia han dominat i imposat el ritme del partit, amb arribades a la porteria de Conti Acevedo.

Tot i les oportunitats roigs-i-negres, el gol ha tornat a arribar pel bàndol portuguès. Un xut a la mitja volta inofensiu de Miguel Rocha s'ha esmunyit per sota de Martí Zapater i ha acabat entrant, tot i els intents del porter del Reus per evitar-ho (2-0). Amb l'avantatge favorable al Barcelos s'ha arribat al descans.

Rojas retalla distàncies

El millor que li podia passar a l'equip ganxet és el que ha passat a la segona part. Al cap de dos minuts de la represa, Diego Rojas amb un gran xut des de la distància ha retallat les diferències en el marcador (2-1). La reacció del Barcelos, però, no ha tardat a arribar i ha fet mal: Alvarinho amb una fuetada des de més enllà de l'àrea ha superat Martí Zapater (3-1).

Després del gol portuguès, el partit no ha tingut massa història i s'ha acabat amb victòria local. Amb aquest resultat, els de Jordi Garcia se situen com a tercers del grup D de la Lliga Europea, per darrere de l'Sporting, líder després de guanyar a França (3-7), i del Barcelos. Aquest diumenge, en directe per Canal Reus (16 h), Vilafranca-Reus a l'OK Lliga.