Derrota del CD Riudoms en l’últim partit de la primera volta

L'enfrontament de la 13a jornada, contra el Balears FC, trencava la bona ratxa del conjunt riudomenc, amb un resultat final de 0-2.

Després de sis jornades consecutives sumant, les de Raúl Lucha rebien aquest cap de setmana el Balears FC, situat en el segon lloc de la classificació. Les grogues venien amb el rival molt estudiat i amb la intenció de disputar un partit competit a l’alçada del conjunt visitant, però al minut 30 arribava el primer gol del partit. La blanc-i-blava Gabriela Gutiérrez feia que el Balears FC s’avancés al marcador, anotant el 0-1

A la segona part, al minut 53, la balear Abigail Quiroz marcava el segon gol de l’enfrontament, amb una pilota centrada a l'àrea que deixava el partit dat i beneït (0-2). Lucha aprofitava el segon temps per fer rotacions a l’equip, fent entrar a Andrea Ibañez, Laura Mas i Mar Dalmau, com també a Ian Dueso i Margarida Méndez. Però no era suficient i la primera volta del conjunt acabava amb el mal regust de boca de perdre a casa. Tot i això, la valoració del míster quant a la trajectòria de l’equip era molt positiva

Serà el segon cap de setmana de gener quan es reprengui la competició, amb el primer partit de la segona volta a casa, contra l’UD Collerense