Back to top

Derrota dels Dragons en la seva visita a Berlín

Els Dragons tornen d'Alemanya amb una derrota sota el braç. El Berlín Thunder va superar els d'Adam Rita per 19-3, en un partit controlat pel conjunt local.

La bona ratxa del Barcelona Dragons s'ha vist truncada en la seva visita a Berlín. En el segon partit consecutiu que jugaven lluny de l'Estadi Municipal, els d'Adam Rita van caure contra el Berlín Thunder per 19 a 3.

El partit no va tenir massa història, ja que des de l'inici, els alemanys es van situar per davant en el marcador amb un primer field goal (3-0). Abans d'acabar el primer quart, un touchdown va allunyar els locals (9-0). La tònica al segon quart no va variar, i un nou field goal va col·locar un 12-0 en el marcador, resultat amb el qual s'arribaria al descans.

A la represa, els Dragons semblava que reaccionarien gràcies a un field goal de Tavecchio (12-3), però un touchdown berlinès va tallar les mínimes aspiracions de victòria dels Dragons i va situar el 19 a 3 definitiu. Amb aquesta derrota els Dragons es queden sense opcions per entrar al playoff pel títol. La setmana vinent els d'Adam Rita jugaran el darrer partit de la temporada, serà a l'Estadi Municipal contra el Frankfurt Galaxy.

Paraules clau:

Notícies relacionades