Derrota dels Dragons per tancar la lliga regular

L'Hamburg Sea Devils es va emportar la victòria en el darrer sospir del partit. Aquesta setmana els Dragons jugaran la semifinal del play-off al camp del Viena Vikings.

Dos dels millors equips de la lliga se citaven a l'Estadi Municipal per viure un dels partits més trepidants del curs. L'enfrontament va començar amb un touchdown i l'extrapoint de l'Hamburg Sea Devils (0-7), una acció que els Dragons van respondre amb punts de Kyle Sweet (6-7). Aleshores, ja en el segon quart, Glen Toonga va aconseguir dos touchdowns per ampliar l'avantatge dels alemanys (6-21). A la mitja part va caure una tempesta que va obligar a ajornar el començament de la segona part.

Un cop recuperada la normalitat, els d'Andrew Weidinger van retallar distàncies amb un safety (8-21). Ja en el darrer quart, una passada de Zach Edwards a Alarcón va acabar amb touchdown favorable als Dragons, acompanyat d'un extrapoint de Tavecchio (15-21). Poc després, Mario Flores va situar l'empat amb una nova cursa (21-21). En la darrera acció del duel, els visitants van anotar un field goal i es van emportar la victòria en el que podria haver estat l'últim partit dels Dragons a l'Estadi

Mirada al play-off

Aquest diumenge (14:45 h), els Barcelona Dragons jugaran les semifinals de la Lliga Europea de Futbol Americà contra els Vienna Vikings, equip que ha acabat la fase regular amb un balanç de deu victòries i dues derrotes.

FOTOGRAFIA: Barcelona Dragons