Derrota injusta del Reus FCR

Tot i ser superior al rival durant bona part del duel, l'equip de Marc Carrasco va sumar la primera derrota de la temporada contra el Can Vidalet (3-2).

Les bones oportunitats i la superioritat del Reus en la seva visita al camp del Can Vidalet, no van ser suficients per sumar. Quan en prou feines s'havien disputat els primers minuts del duel, Marc Reinhardt va avançar els locals amb una rematada de cap. Els roigs-i-negres van gaudir de bones ocasions per situar l'empat, una igualada que no va arribar fins al minut 22, quan Pol Benito amb un fort xut ras des de la frontal de l'àrea va sorprendre el porter escapolat.

A la represa, Crisantos Owono va fer la segona diana del Can Vidalet des del punt de penal, i quan faltaven cinc minuts pel final, Dani Rodríguez va aprofitar un servei de banda per fer el tercer. En el darrer sospir, Modest Notario va fer el segon i últim gol ganxet.

Primera derrota del curs

Aquesta ensopegada a Esplugues de Llobregat significa la primera derrota del curs, i la tercera jornada consecutiva sense guanyar de l'equip roig-i-negre. Ara, el Reus és sisè de la Primera Catalana amb 11 punts, a dos del líder, el mateix Can Vidalet. Aquesta setmana els de Marc Carrasco rebran la visita del Viladecans a l'Estadi.

FOTOGRAFIA: Jordi Coll