Desastre a Manlleu

Els reusencs van encaixar nou gols a la pista del penúltim classificat de l'OK Lliga. Els de Jordi Garcia van començar bé el partit, situant-se amb dos gols d'avantatge, però aquesta superioritat va ser una utopia.

El partit entre Manlleu i Reus ha començat bé pels interessos roigs-i-negres, ja que en els primers deu minuts de l'enfrontament, els de Jordi Garcia s'han col·locat per davant en el marcador amb una diferència de dos gols. Compagno ha fet el primer, i Marc Julià -amb una gran jugada individual de qualitat- ha fet el segon (0-2). A partir d'aquí, ha començat el desastre.

En qüestió de sis minuts, el Manlleu ha capgirat el marcador i ha deixat en evidència al Reus. Biel Pujadas, Aleix Borregán per partida doble, David Navarro i Pol Franci han deixat el partit pràcticament encarrilat abans del descans (5-2).

Inicis calcats

El començament de la segona part ha estat idèntic. Dos gols del Reus -obra de Compagno i de Gelmà- que han fet pensar en una possible remuntada (5-4), però res més lluny de la realitat. Quan els de Jordi Garcia s'han apropat, el Manlleu ha premut l'accelerador. Borregán amb un nou doblet, Dídac Alonso i Biel Pujadas han tret les vergonyes del Reus, que entremig, ha pogut celebrar el tercer gol de Compagno (9-5).

Derrota dura del Reus, que no ha aprofitat la punxada del Noia davant del Barça per entrar, de nou, en la lluita per la tercera posició. L'última vegada que el Reus va encaixar nou gols va ser el 2014 i contra el Lleida Llista. Precisament, els lleidatans seran el pròxim rival dels roigs-i-negres, el dimecres 30 (21 h) al Palau d'Esports.