Back to top

Descobrim com Reus es va convertir en la capital del vermut

A finals del segle XIX Reus ja s'havia fet un lloc en la indústria internacional de l'aiguardent, fet que va impulsar la producció d'aquest aperitiu.

La ciutat de Reus és coneguda per moltes coses, però per una de les que més destaca és per la producció del vermut, La relació d'aquesta beguda amb la capital del Baix Camp es remunta a finals del segle XIX, quan Reus ja s'havia fet un lloc en la indústria internacional del vi i l'aiguardent, d'aquí la frase "Reus, París Londres" en referència a les ciutats que durant aquest període decidien el preu de l'aiguardent.

Això va facilitar molt l'impuls d'aquesta beguda en l'àmbit nacional i internacional. A la meitat del segle XX ja hi havia uns 30 cellers que produïen vermut a Reus i més de 50 marques relacionades amb la capital del Baix Camp. Algunes d'elles encara comercialitzen aquest producte típic de la ciutat com Vermuts Rofes, Miró, Iris o Yzaguirre.

Descobreix tots els Secrets de Reus


Amb el suport de VIRGINIAS

Paraules clau:

Notícies relacionades