Back to top

Descobrint Mont-roig amb la Cursa 4 Termes

Una competició que consta de quatre modalitats de recorregut diferents i que transcorre pels termes municipals de Vilanova d'Escornalbou, Colldejou, Pratdip i la mateixa població de Mont-roig.
Imatge de la sortida de la Cursa 'Trail' Clàssica 4 Termes de Mont-roig del Camp

El Club Esportiu l'Areny de Mont-roig del Camp té vuit anys d'història, i ja en fa set que organitza la competició esportiva de referència a la població: la Cursa 4 Termes.

Van batejar-la amb aquest nom, ja que la modalitat estrella de l'esdeveniment, una cursa trail clàssica de 24,6 km, passa pels termes de Vilanova d'Escornalbou, Colldejou, Pratdip i la mateixa població de Mont-roig.

Imatge d'un dels trams de la Cursa 4 Termes de Mont-roig del Camp
Imatge d'un dels trams de la Cursa 4 Termes de Mont-roig del Camp

Aquesta és només però una de les quatre opcions que han pogut escollir les més de vuit-centes persones que hi han participat. Podien decantar-se també per una trail més curta, de 18,7 km, una caminada més lleugera de 13 km, o per la novetat d'enguany, la cursa d'iniciació de 10 km.

4 Termes, quatre recorreguts

Quatre rutes diferents que recorren paratges tan espectaculars com l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca, la Muntanya de l'Areny, el Coll Roig, la Muntanya Blanca o el mateix Molló dels quatre termes.

Imatge de l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca de Mont-roig del Camp
Imatge de l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca de Mont-roig del Camp

L'objectiu dels organitzadors és que tant forans com mont-rogencs coneguin les característiques de l'entorn, molts cops inapreciables per desinterès.

Activitats tot l'any

Entre les múltiples activitats esportives que ofereix el Club Esportiu l'Areny destaquen també la Cursa dels Nassos i Nassets, la Cursa de la Dona i la Garrofang, una cursa d'obstacles en ple mes d'agost.

Paraules clau:

Notícies relacionades