Back to top

El desdoblament del CAP Sant Pere, en quarantena

El regidor de Salut, Òscar Subirats, explica que el Departament de Salut ha deixat en segon terme l'obertura de nous centres

El desdoblament del CAP Sant Pere s'haurà d'esperar. Un dels projectes insígnia que va marcar la campanya electoral d'ERC de fa més d'un any, ara es deixa en quarantena. Així ho ha confirmat el regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus, Òscar Subirats. Apunta que davant de l'increment de l'atenció telefònica, el Departament de Salut deixa en un segon terme l'obertura de nous centres. Una situació que també s'aplica al dispensari del barri Gaudí que des de principis de la pandèmia està tancat.

Una crida a la vacunació de la grip.

Òscar Subirats també ha fet una crida a la vacunació de la grip. D'aquesta manera, creu que aquest fet ajudarà a distingir entre una grip o la covid.

A la vegada, el regidor ha apel·lat a la responsabilitat individualt. "Reus en aquests moments està 100 punts per sobre de la mitjana del Camp de Tarragona, i 100 punts per sobre de a mitjana catalana i estem en una tendència creixent generalitzada", ha detallat.

Entrevista a Òscar Subirats

Paraules clau:

Notícies relacionades