Back to top

Desencallat el nou contracte de la brossa

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha rebutjat la gran majoria de recursos presentats contra la licitació del servei per als pròxims anys i ha aixecat la suspensió del plec de clàusules.
brossa reus

El govern municipal celebra la decisió de la Generalitat de donar llum verda a la licitació del contracte de la brossa. S'havia posat en entredit, per part de diverses empreses, la redacció del plec de clàusules que ha de regir la nova contracta del servei de recollida de les escombraries i la neteja de la ciutat per als pròxims anys.

Ara es desencalla el procés, aturat pels recursos presentats per diverses empreses i tot apunta que s'agilitzaran els tràmits i els terminis. 

El contracte de la brossa, després de més de dos anys prorrogat, es va treure a licitació a finals del 2019. De seguida van arribar les preguntes i els recursos per part de diverses empreses, una d'elles Fomento de Construcciones y Contratas, que de moment, ha aconseguit mantenir el servei. Amb tot, els treballadors comencen a estar farts de com han de treballar i també que no es pugui renegociar el conveni.

Denúncia de la CUP

El grup municipal de la CUP a Reus ha presentat una denúncia a Inspecció de Treball per rebutjar la precarietat laboral dels treballadors de Fomento de Construcciones y Contratas de la ciutat.

Posen en evidència l'inici de les mobilitzacions dels empleats i les queixes de manca de seguretat. A partit de la denúncia cupaire, Inspecció de Treball haurà de decidir si obre un expedient.

Paraules clau:

Notícies relacionades