Back to top

El desencís del Reus amb la pilota aturada

Els roigs-i-negres se situen lluny dels registres assolits la temporada passada en els primers vuit partits de l'OK Lliga.

El Reus Deportiu Virginias arriba a l'aturada per l'Europeu com a sisè de l'OK Lliga amb onze punts. En una competició domèstica que ha pujat el nivell, les accions en la pilota aturada han guanyat importància a l'hora d'aconseguir triomfs. I enguany, a diferència de l'any passat, les faltes directes i els penals no s'estan aliant amb els de Jordi Garcia.

La falta directa

El Reus va fregar la perfecció en la pilota aturada durant les primeres vuit jornades de l'OK Lliga 2020-2021. Primer en les faltes directes, amb un 12/16. Unes xifres que es van assolir, en bona part, a l'encert de Marc Julià (7/9). En canvi, enguany els de Jordi Garcia se situen en un 2/16. Lluny dels números de l'any passat.

reus deportiu virginias

El penal

L'encert roig-i-negre va fregar l'excel·lència el curs passat amb un 4/6, dirigits per l'eficàcia d'Àlex Rodríguez. Ara, amb Raül Marín com a encarregat de les penes màximes, el Reus firma un 5/9 des del punt de penal. En aquest cas, les xifres no varien molt d'un any per l'altre.

reus deportiu virginias

Parlant en percentatges, l'encert en la pilota aturada del Reus Deportiu rondava el 73%, mentre que enguany ronda el 30%. I pel que fa als punts, els ganxets en portaven dinou a la vuitena jornada del curs 20-21 i onze enguany. Aquestes xifres certifiquen la rellevància de la pilota aturada en l'hoquei patins actual. Situacions com les tres faltes directes fallades contra el Barça amb un 3 a 3 en el marcador, o la pilota aturada errada en el Liceo-Reus que podria haver significat el 2 a 4 favorable als reusencs, poden canviar el panorama d'un partit i la dinàmica d'un equip en aquesta OK Lliga.

Paraules clau:

Notícies relacionades