Back to top

Desenes d'activitats "Amb gustos d'estiu"

La programació de les diverses propostes que els centres cívics de la ciutat oferiran aquest estiu comptarà amb tallers, excursions i activitats d'oci al carrer.
Desenes d'activitats "Amb gustos d'estiu"

Els centres Cívics de la ciutat acolliran durant tot l'estiu desenes d'activitats formatives, lúdiques, culturals i socials per tal de fomentar la relació entre ciutadans i entitats. Amb l'objectiu de donar continuïtat a l'activitat dels centres cívics durant aquest període s'ha dissenyat una àmplia oferta de propostes en molts àmbits diferents. Sota el paraigua "Amb gustos d'estiu" aquests espais oferiran moltes de les seves activitats al carrer com per exemple ioga al parc, ball a la plaça o diferents excursions entre moltes altres propostes. El pròxim 18 de maig es donarà el tret de sortida a aquesta programació amb un tast de cerveses dinamitzat al Centre Cívic Migjorn.

Montserrat Flores, regidora de Participació, Ciutadania i Transparència explica que "el que fem amb aquestes activitats és fer el mateix que fem durant l'hivern als centres cívics però ho fem d'una altra manera, amb un gust d'estiu, amb accent d'estiu d'una manera diferenciada, també pel que fa a la funció que els centres cívics fan amb les entitats".

Paraules clau: