Back to top

D'església evangèlica a casal popular: el Polvorí ja té local

D'església evangèlica a casal popular. Un local ubicat al carrer doctor Alexandre Frías de Cambrils canviarà en breus d'utilitat. Després d'una campanya de micromecenatge per recaptar 3.000 euros, una quinzena de persones han aconseguit un coixí econòmic per adaptar aquest espai i convertir-lo en un lloc de reunió i punt de partida d'accions de i per al poble.
D'església evangèlica a casal popular: el Polvorí ja té local

El Casal Popular de Cambrils reneix. Malgrat que en els seus tres anys d'història no va deixar d'estar en actiu, ara l'entitat torna a comptar amb un espai físic on reunir-se de forma oficial. Es tracta d'un local al carrer Doctor Alexandre Frias, que prèviament, va ubicar una església evangèlica. Ara, després d'una campanya de micromecenatge, els impulsors del casal podran adequar l'espai i convertir-lo en un punt de trobada per diferents sensibilitats. L'antifeixisme o el feminisme són algunes de les línies que compartirà aquest casal. 

Després d'una votació feta en el marc de la festa major de la Mare de Déu del Camí, s'ha escollit 'El Polvorí' com a nom per batejar el casal.  Hem pogut parlar amb dos membres de l'entitat per conèixer la primera etapa del Casal Popular i saber com encara aquest renaixement. 

Paraules clau:

Notícies relacionades