Back to top

Desmantellada una plantació de marihuana a l'interior d'una casa a Reus

Un home veí de Reus ha estat detingut per un delicte contra la salut pública en la vessant del cultiu i tràfic de drogues. L’home tenia més de 18kg de marihuana en una plantació al magatzem de casa seva. El detingut ha quedat en llibertat amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.
marihuana

Agents de la Policia de la Generalitat i Mossos d'Esquadra de la comissaria de Reus han detingut aquest dijous un home de 24 anys veí de Reus per un delicte contra la salut pública en la vessant del cultiu i tràfic de drogues. El detingut ha quedat en llibertat amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Una patrulla va anar dijous a la casa del detingut, situada en una urbanització de Reus, perquè se n'havien rebut diverses queixes. Mentre els agents identificaven l'home que hi havia a l'immoble, van notar una forta olor a marihuana. Ell va acabar confessant-los que tenia una plantació al garatge que, a més, estava dotada d’un sistema de ventiladors, focus al·lògens, motors d'extracció d'aire i tot el necessari per cultivar marihuana.

Els agents van recollir un 340 plantes de marihuana i una bossa amb cabdells. En total, més de 18 kg de marihuana. També van intervenir tot el sistema de cultiu, així com una bàscula de precisió destinada al pesatge de la droga per poder vendre-la al mercat negre.