Back to top

Desmantellen a Prades una plantació de marihuana

Els Mossos han comissat 1.300 plantes i han detingut dues persones, de 45 i 46 anys com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric.
Mossos Prades

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres dos homes acusats d’un delicte contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric. Tot plegat en una operació que ha servit per desmantellar una plantació de marihuana a Prades, un cultiu indoor, connectat fraudulentament a la xarxa elèctrica i que constava de prop de 1.300 plantes.  

El desmantellament de la plantació de marihuana es va portar a terme al matí després d’una investigació que es va iniciar el passat mes de maig. Durant aquests mesos, els investigadors van fer diverses gestions que van permetre identificar dos homes com a principals sospitosos de la plantació.

Mossos Prades

Aquest dimecres han fet l'entrada en una casa a Prades on van localitzar 1.293 plantes d’una alçada aproximada de 50 cm. A més, també es van intervenir 100 làmpades, 7 filtres, 34 ventiladors, 7 aparells d’aire condicionat, 7 extractors i un centenar de transformadorsD’altra banda, amb l’ajuda d’un tècnic de l’empresa elèctrica es va localitzar una escomesa amb connexió fraudulenta i es va tallar.

Els detinguts passaran durant les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades