Back to top

Desmantellen una partida il·legal de pòquer en un bar de Cambrils

S'hi van intervenir fitxes de joc valorades en uns 30.000 euros

Els Mossos d’Esquadra van denunciar dilluns passat el responsable d’un bar de Cambrils i sis homes per una partida il·legal de pòquer.La investigació va començar fa unes setmanes arran de diverses informacions que apuntaven a la celebració de timbes de pòquer il·legals en aquest establiment públic ubicat al passeig Francesc Macià de Cambrils.

Després de diverses gestions, dilluns passat pels volts de les 21 hores, els agents van irrompre al local i van comprovar que es tractava d’una partida amb un total de sis jugadors i amb plena connivència del mateix establiment.

Milers d'euros en joc

partida poquer il·legal

En aquesta entrada, els Mossos van intervenir quatre baralles de cartes de pòquer, quatre tapets de sobretaula i tres maletins metàl·lics amb prop de 900 fitxes de joc de diversos punts de valor que en el seu canvi equivaldrien a gairebé 29.000 euros. Els agents van comprovar que del conjunt de totes aquestes fitxes, en aquell moment estaven en joc les fitxes d’un d’aquests maletins, l’equivalent a uns 12.368 euros.

El responsable del bar i els sis implicats van ser denunciats d'acord amb la llei reguladora del Règim Sancionador en Matèria de Joc de Catalunya.

Paraules clau:

Notícies relacionades