Back to top

Desmantellen una plantació amb 400 plantes de marihuana a Riudoms

S'han confiscat 403 plantes de marihuana en avançat estat de floració en una masia propera al nucli urbà

Agents de la Guàrdia Civil de Tarragona, en col·laboració amb vigilants municipals de Riudoms, han desmantellat una plantació tipus indoor composta per 403 plantes de marihuana a l'interior d'un habitatge d'aquest terme municipal, declarant com investigades dues persones residents habituals de l'habitatge que es dedicaven a la cura i manteniment d'aquesta.

La investigació va començar a primers del mes de juny, gràcies a la col·laboració ciutadana que alertava de l'existència d'un habitatge on es podria estar cultivant marihuana. Després de tenir coneixement d'aquest fet, vigilants municipals de la localitat i la Guàrdia Civil van establir diversos dispositius amb l'objectiu de verificar aquesta informació. Aquests dispositius van resultar positius després de localitzar una masia propera al nucli urbà, on s'apreciava una forta olor de marihuana, podent observar com a l'exterior de la mateixa havia elements relacionat amb el cultiu intensiu de marihuana.

marihuana guardia civil


Per aquest motiu, es va identificar a les persones que en aquell moment es trobaven a l'habitatge i que residien a la mateixa de forma habitual, els quals després de ser informats dels indicis obtinguts, van col·laborar de forma voluntària amb els agents, facilitant l'accés a aquesta. A l'interior es van localitzar 403 plantes de marihuana en fase adulta ( 52 quilos ), així com material emprat per al seu cultiu.

Després de procedir a la presa de declaració com investigats, per la comissió d'un presumpte delicte contra la salut pública (cultiu de substàncies estupefaents) i un altre de defraudació de fluid elèctric, van ser posats en llibertat a disposició del jutjat en funcions de Guàrdia de Reus

Paraules clau:

Notícies relacionades