Back to top

Desmantellen una plantació amb 5.000 plantes de marihuana a Colldejou

Havien amagat la plantació en  una zona d’elevada pendent i difícil accés. Els dos detinguts han entrat a presó

Agents dels  Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Falset van desmantellar divendres passat un cultiu de marihuana a Colldejou (Baix Camp) i van detenir dos homes de 22 i 39 anys, de nacionalitat albanesa i sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

L’actuació policial es va portar a terme arran d’una informació rebuda sobre l’existència d’una possible plantació de marihuana en una zona boscosa d’elevada pendent i de difícil accés, al terme municipal de Colldejou. 

Estructures i basses

campament marihuana

Els mossos van comprovar que s’havien construït unes estructures amb troncs i filferros per assecar la marihuana així com una bassa dotada d’un motor que bombejava l’aigua a dues basses més ubicades en punts més elevats del bosc.

També van localitzar rengleres de plantes de marihuana que s’havien cultivat en diverses zones desforestades. Seguidament,  els agents van localitzar dos homes els quals, en adonar-se de la presència policial, van intentar fugir del lloc.

Tenda de campanya

campament marihuana

En el recorregut de comprovació de tot el perímetre boscós on hi havia aquest cultiu, els mossos van trobar un amagatall on els detinguts havien instal·lat una tenda de campanya equipada amb una cuina de butà i una gran quantitat d’aliments per passar una llarga temporada en aquest lloc.

5.000 plantes de marihuana

En total, es van intervenir 5.000 plantes de marihuana d’uns 20 centímetres, així com un generador elèctric, aparells per al bombeig d’aigua, mànegues i elements de jardineria i productes fitosanitaris.

Els dos detinguts van passar el dissabte a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, qui en va decretar l’ingrés a presó de tots dos.

Paraules clau:

Notícies relacionades