Back to top

Desmantellen una plantació de cànnabis amb 163 grams de marihuana a Cambrils

S'han localitzat 468 plantes de cànnabis i 163 grams de marihuana. Els Mossos d’Esquadra van identificar un segon habitatge a la urbanització Aigüesverds, al terme municipal de Reus

Una operació conjunta de la Policia Local de Cambrils i el cos de Mossos d’Esquadra es va saldar amb la detenció ahir de tres persones de nacionalitat albanesa i el desmantellament d’una plantació il·legal de cànnabis  al barri de  Vilafortuny. El cultiu es duia a terme a l’interior d’un habitatge on els agents van intervenir 468 plantes de cànnabis, 163 grams de marihuana i una gran quantitat de màquines de climatització, ventiladors, filtres d’aire, bombes d’aigua, bombetes, extractors i transformadors d’electricitat, material que s’utilitza en aquest tipus de cultius. 

Colaboració ciudadana

L’operació ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana. Dies enrere, veïns del xalet del carrer Clavells on es cultivava el cànnabis van detectar moviments estranys a l’habitatge i van alertar a la Policia Local de Cambrils. El cos municipal va iniciar aleshores una investigació que va permetre comprovar que el xalet podia ser utilitzat per cometre delictes contra la salut pública, el cultiu de tipus “indoor” d’una plantació de cànnabis per part d’un grup de persones originàries de l’Europa de l’Est. 

A partir de la informació recollida per la Policia Local, els Mossos d’Esquadra van identificar un segon habitatge a la urbanització Aigüesverds, al terme municipal de Reus, que feien servir les mateixes persones de Cambrils. 

Amb tota aquesta informació, els dos cossos policials van obtenir autorització judicial per entrar i registrar els dos domicilis sospitosos, operació que es va dur a terme dimecres 25 d’agost a primera hora del matí. Com a resultat de l’entrada i els indicis obtinguts als dos domicilis, els agents dels dos cossos policials van procedir a la detenció de tres persones relacionades amb el cultiu de la droga. 

Paraules clau:

Notícies relacionades