Back to top

Desmantellen una plantació de marihuana a Miami Platja

S'han detingut a dues persones i confiscat unes 916 plantes amb un pes de 317 kg.

La Guàrdia Civil de Tarragona i la Policia Local de Mont-Roig de Camp, han desmantellat una plantació clandestina de marihuana amb 916 plantes i 69 kg de restes d'aquesta planta, el preu de venda hauria pogut superat els dos milions d'euros.

Furgoneta sospitosa

Tot va començar quan efectius de la Policia Local de Mont-Roig de Camp van observar una furgoneta, que els va resultar sospitosa, per l'horari i immoble des d'on la van veure sortir, un establiment comercial en situació d'embargament, situat a la zona de Miami Platja. En veure la presència policial, van intentar evadir-se, sent interceptada ràpidament. La furgoneta estava ocupada per un home i una dona de nacionalitat albanesa, domiciliats a Gavà (Barcelona).

En inspeccionar l'interior, van observar que portava 6 sacs grans plens de restes de marihuana, acabada de tallar i en estat humit, així com material per al seu cultiu i elaboració, procedint a la detenció dels seus dos ocupants, per un suposat delicte de tràfic de drogues 

Casi 1.000 plantes de marihuana

Un cop conegut el lloc de procedència de la furgoneta, hi havia prou sospites que a l'interior de l'immoble on procedien, es pogués estar portant a terme tasques de cultiu i elaboració de marihuana, tipus indoor, així com defraudació de fluid elèctric, per la qual que es va sol·licitar a l'autoritat judicial el manament d'entrada i registre.

Autoritzada l'entrada i registre, es va procedir a la localització i confiscació de 916 plantes de marihuana amb un pes de 317 kg, en estat de floració, així com multitud de material específic per al cultiu i elaboració de la marihuana. Unides a les intervingudes per la Policia Local de Mont-Roig,uns 69 quilos de restes de marihuana.

Als presumptes autors, se'ls imputen, delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric, després de prestar declaració en dependències policials seran posats a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

L'actuació policial està enquadrada, en el marc d'una de les operacions que estableix la Guàrdia Civil, en aquest cas, l'anomenada "OPERACIÓ MILLER: PLA DE RESPOSTA POLICIAL A EL CULTIU I TRÀFIC IL·LEGAL DE MARIHUANA I ELS BENEFICIS DEL MATEIX"

Paraules clau:

Notícies relacionades