Back to top

Un desnonament i un intent, en un matí de divendres gris a Reus

Dia marcat pel doble desnonament programat a la capital del Baix Camp. Des del Sindicat de l'Habitatge de Reus s'han dut a terme diverses accions per aturar-los, però només un d'ells s'ha pogut paralitzar.

Matí amb dos desnonaments programats a Reus. El primer ha estat a casa de la Habiba, qui fa unes setmanes ja van intentar fer-la fora del pis. Un desnonament que finalment s'ha aturat. Després de l'intent de desnonament, un grup de persones, amb el Sindicat d'Habitatge de Reus al capdavant, s'han manifestat davant d'una de les botigues dels propietaris del següent pis a desnonar al passeig Prim. En aquest cas, Mossos, la comitiva judicial i representants dels propietaris han desnonat la Lucía i l'han deixat al carrer sense cap alternativa

Reunió amb el consistori

Quan ha acabat el desnonament, la concentració de suport s'ha dirigit cap a l'Ajuntament de Reus. Fonts pròximes al cas han explicat a Canal Reus que la regidora de Drets Socials Anabel Martínez, s'ha reunit amb la comitiva i una representant de la CUP. Segons expliquen, s'hauria ofert una alternativa d'habitatge a la Lucía per una setmana. El govern també s'hauria compromès a mantenir una reunió amb els propietaris privats i l'afectada per tractar la qüestió.

Paraules clau:

Notícies relacionades