Back to top

Desplegament policial contra el frau elèctric al barri Sant Josep Obrer

Diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus s'han personat aquest dimarts al matí a la zona de les verges en un nou dispositiu contra les connexions il·legals a la llum

Nova operació policial contra el frau elèctric a Reus, en aquest cas, al barri de Sant Josep Obrer. De nou, i no és la primera vegada, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana s'han desplegat a primera hora d'aquest dimarts a la zona de les verges, un entramat de carrers amb cases unifamiliars on en els darrers anys s'han reiterat les operacions d'aquestes característiques i on també es van instal·lar càmeres de videovigilància per lluitar contra l'incivisme i la delinqüència.

Segons asseguren fonts veïnals, l'operatiu també respondria a una alerta sobre la possible presència de plantacions de marihuana a la zona. De moment els Mossos no confirmen aquest extrem i, de fet, no han facilitat fins al moment dades del desplegament ni tampoc de la seva resolució.

Segona operació en només una setmana

La setmana passada es va dur a terme un dispositiu similar al Barri Gaudí que va acabar amb una vintena d'identificats i també una quinzena d'immobles que tenien la llum punxada. Aquell mateix dia es va detectar que una persona tornava a connectar-se il·legalment a la llum i se'l va denunciar de nou. 

Paraules clau:

Notícies relacionades