Back to top

Després dels obstacles, la Garrofang supera la seva 8a edició

La cursa popular d’obstacles, celebrada en el marc de la Fira de Mont-roig del Camp, ha tornat a la normalitat dos anys després amb més de 500 participants.

Matí de diumenge calorós a Mont-roig del Camp. Un diumenge en què ha tocat la tornada de la Garrofang. Organitzada pel Centre Excursionista l'Areny, és la cursa d’obstacles que se celebra per a la fira del municipi. En total, hi han participat més de 500 persones, que han quedat esgotades, han suat i han menjat fang, però tot amb un somriure. Algunes repetien i d’altres han provat l’experiència per primera vegada.

Ni la calor ni la multitud han impedit que els participants gaudissin d’un matí entretingut. La cursa ha estat formada per tres categories: menors de 14 anys, de 14 a 18 i majors d’edat. En acabar, s’ha ofert als participants uns trossets de síndria amb aigua perquè es recuperessin de l’esforç. La cursa va néixer amb l'objectiu de dur a terme una activitat més per a la fira, que enguany celebra la 139a edició. En un principi, era una cursa competitiva, però amb els anys ha evolucionat cap a una activitat més lúdica.

Paraules clau:

Notícies relacionades