Back to top

Destinen 5,5 MEUR en la millora de les carreteres tarragonines

Els treballs portats a terme pel Departament de Territori i Sostenibilitat abastaran prop de 60 quilòmetres de nou carreteres del Baix Camp, el Priorat, la Conca de Barberà i el Tarragonès.
carreteres

El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà la seguretat viària de 9 carreteres del Baix Camp, el Priorat, la Conca de Barberà i el Tarragonès. Entre els projectes que s'impulsaran, amb una inversió total de més de 5,5 milions d'euros, són els següents:

  • Pavimentació de cunetes a la T-723 i TV-7005, entre Mont-roig del Camp, Prades i Vilanova de Prades (Baix Camp). Longitud del tram: 8,8 quilòmetres. El projecte s’ha licitat per un import de 38.000 euros i un termini de redacció de quatre mesos. El pressupost estimat per a l’execució de l’obra és de 350.000 euros.
  • Pavimentació de cunetes, adequació de les barreres de seguretat i millora de ferm a la C-242 a Cornudella de Montsant (Priorat). Longitud: 9 quilòmetres. La redacció del projecte s’ha licitat per un valor de 82.000 euros i un termini de cinc mesos. Inversió estimada de l’obra: 1,6 MEUR.
  • Pavimentació de cunetes a la TV-3001 i TV-3031, entre la Torre de Fontaubella, Marçà i Pradell de la Teixeta (Priorat). El tram on s’actuarà té una longitud de 12 quilòmetres. El projecte s’ha licitat per un import de 38.000 euros i un termini de redacció de quatre mesos. Es preveu per a l’obra una inversió de 420.000 euros.
  • Pavimentació de cunetes, adequació de les barreres de seguretat i millora de ferm a la T-242, entre Ulldemolins i Juncosa (Priorat i les Garrigues). El tram que es millorarà té una longitud de 10 quilòmetres. La redacció del projecte es licita per un import de 82.000 euros i un termini de cinc mesos. La inversió prevista per aquesta actuació és d’1,6 MEUR.
  • Pavimentació de cunetes i adequació de les barreres de seguretat a la T-224, entre Santa Coloma de Queralt i Vallfogona de Riucorb (Conca de Barberà). Longitud: 14 quilòmetres. La redacció del projecte es licita per un import de 52.000 euros i un termini de cinc mesos. Inversió prevista per a l’obra: 800.000 euros.
  • Millora del ferm i de les barreres de seguretat a la T-204, entre Montferri i Salomó (Alt Camp i Tarragonès). Longitud: 4 quilòmetres. El projecte s’ha licitat per un import de 43.000 euros i un termini de redacció de cinc mesos. El pressupost estimat de l’obra és de 600.000 euros.
  • Pavimentació de cunetes, adequació de les barreres de seguretat i millora de ferm a la T-214, entre Altafulla i la Riera de Gaià. (Tarragonès). Longitud: 2 quilòmetres. La redacció del projecte s’ha licitat per un import de 30.000 euros i un termini de cinc mesos. Es preveu que l’obra tingui un pressupost de 260.000 euros.

En total, 60 quilòmetres que s'emmarquen en un programa de pavimentació de cunetes, que permetrà donar un sobreample a diversos trams de la carretera, amb l’objectiu d’afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades