Back to top

Detecten un brot de coronavirus a la residència Ítaca-Fortuny de Reus

De moment afecta 52 dels 69 residents i també tres treballadors. La gran majoria són asimptomàtics o tenen símptomes lleus.

El Departament de Salut informa del brot a la Residència Itaca-Fortuny de Reus en el qual s’han detectat, de moment, 52 positius en els 69 residents del centre, la majoria asimptomàtics o amb símptomes lleus. Aquests resultats venen donats de cribratges periòdics de seguiment que es realitzen als professionals la residència per part de l’Equip d’Atenció Primària. En aquests cribratges es van detectar 3 treballadors positius asimptomàtics, moment en què es cribra tota la residència. 

Ajuda dels Bombers

Per tal de sectoritzar la residència s’ha activat el cos de Bombers de la Generalitat per ajudar en la mobilització de llits i desinfecció. Així mateix, aquest divendres es realitzarà una visita per part dels tècnics de Salut Pública per a l’assessorament i revisió de circuits, sectorització i utilització d’EPI. 

Per tal de mantenir els residents a la residència aquesta tarda es dotarà la residència 15 concentradors d’oxigen per si els requereixen. Els professionals del CAP i de l Hospital de Sant Joan de Reus es troben en contacte permanent amb l'equip de la residència.


kia

 

 

 

 

Paraules clau: