Back to top

Detecten un cas de COVID-19 a una residència de Riudoms

Un cas de coronavirus al centre l'Onada provoca que l’alcalde, Sergi Pedret, demani a les administracions sanitàries que es facin testos de la malaltia a tots els residents i als professionals que hi treballen.
L'Onada

L'Ajuntament de Riudoms ha informat que es realitzaran tests PCR a la residència de gent gran l'Onada. Tot plegat després que aquest passat diumenge s'hi detectés el primer cas de coronavirus. Es tracta d'un veí resident a l'equipament. 

Davant d’aquesta situació, l’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, ha demanat que es facin tests a tota la població de la residència, usuaris i treballadors, per detectar possibles casos i evitar-ne el contagi.

En un comunicat, l'Ajuntament assegura que "a causa de la situació que s’ha donat a les residències de gent gran arreu del territori arran de la crisi sanitària de la Covid-19, l’alcalde Sergi Pedret, en nom de l’Ajuntament de Riudoms, ha fet arribar una petició a la Regió Sanitària Camp de Tarragona de la necessitat urgent de realitzar els tests PCR a tot el personal que treballa a la Residència L’Onada Riudoms així com a totes les persones residents, reforçant així la petició d’aquesta acció al Departament de Salut per part de la direcció del centre".

Equips de protecció

El govern de Riudoms també assegura que s’han lliurat equips de protecció individual per als professionals de la residència, que es mantenen les tasques de neteja i desinfecció de la zona propera a l’edifici i que, si cal, s’intensificarà, i que es garanteix una estreta col·laboració entre L’Onada i el consistori.: "Tractant-se d’un col·lectiu de persones d’edat avançada i, per tant, més vulnerable, cal una protecció adequada. És per això que l'Ajuntament de Riudoms es posa a la seva disposició per donar tot el suport que sigui necessari i per activar diferents accions. En aquesta línia, l’Ajuntament ha fet arribar diversos lots de material de protecció individual per als i les professionals de la residència, així com per a les persones residents".

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades