Back to top

Detenen a Cambrils un fugitiu buscat a Lituània per tràfic de drogues

Treballava en un establiment de tatuatges amb documentació falsa.

Agents de la Policia Nacional han detingut a la localitat tarragonina de Cambrils a un fugitiu a què li constava una ordre europea de detenció i entrega interposada per les autoritats lituanes per un delicte de tràfic de drogues.

Les investigacions van començar el 2014, quan la Policia de Lituània va comunicar la possible presència d'aquest fugitiu a Espanya. Les últimes informacions apuntaven que podria estar residint a Tarragona, encara que la seva recerca acabaria estenent-se a altres províncies espanyoles.

Seguint el seu rastre

Seguint el seu rastre, els agents van haver de realitzar investigacions en llocs tan dispars com l'Agència Estatal de Seguretat Aèria, on el fugitiu va realitzar gestions de reporter gràfic amb drones; al recinte d'IFEMA de Madrid, on va poder haver estat durant la celebració de la Fira Internacional de Turisme el passat mes de maig, o en diversos centres veterinaris de diferents punts nacionals.

En un local de tatuatges

Finalment, es va determinar que el fugitiu podria estar treballant, almenys ocasionalment, en un local de tatuatges de Cambrils. Després de comprovar que no es trobava físicament a l'establiment, els agents es van entrevistar amb els propietaris i gerents de diversos locals propers. Fruit d'aquestes gestions, i gràcies a la col·laboració ciutadana, es va rebre una trucada d'una d'aquestes persones comunicant que el pròfug es trobava als voltants de l'esmentat local.

A l'arribada dels investigadors, va ser localitzat a la terrassa d'una cafeteria pròxima al negoci. En el moment de la seva detenció portava com a document acreditatiu un permís de conducció lituà a nom d'una altra persona.

Paraules clau:

Notícies relacionades