Back to top

Detenen dos homes a Cambrils amb ordres de cerca i captura

Un dels detinguts té antecedents per tràfic de drogues i l'altre per delictes de robatoris amb força, atemptat contra agents de l’autoritat i ocupació d'immobles

La Policia Local de Cambrils va detenir dissabte passat dos homes amb ordres de cerca i captura del Jutjat d’Instrucció de Reus.

La primera detenció es va produir al carrer Robert Gerhard a la 1.20 hores de la matinada, quan els agents van identificar els ocupants d’un vehicle i van comprovar que l’acompanyant del conductor tenia una ordre de recerca, detenció i personació del Jutjat d’Instrucció número 2 de Reus. El detingut és un veí de Vila-seca amb antecedents per delictes contra la Salut Pública per tràfic de drogues. 

Una segona detenció 

D’altra banda, el mateix dissabte a la tarda la Policia Local va detenir un veí de Cambrils, nascut el 1993, després d’observar moviments sospitosos durant un patrullatge de vigilància de les urbanitzacions de Ponent i comprovar que tenia una ordre de cerca i detenció del Jutjat d’Instrucció número 1 de Reus per un delicte de robatori amb força.

Aquesta segona detenció es va produir a la intersecció del carrer Vitòria amb avinguda Catalunya. L’home té antecedents per delictes de robatoris amb força, atemptat contra agents de l’autoritat i ocupació d'immobles, comesos els anys 2020 i 2021.  

Paraules clau:

Notícies relacionades