Back to top

Detenen in fraganti dos homes robant en un domicili a Reus

Un dels arrestats estava fent tasques de vigilància i es desplaçava amb un patinet elèctric

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana del Baix Camp-Priorat van detenir el passat 26 d’agost, dos homes de 30 i 34 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Tortosa (Baix Ebre) com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Carrer Balmes

Els fets van succeir durant la matinada quan els Mossos d’Esquadra, que estaven fent tasques de prevenció de robatoris violents per la localitat, van rebre avís que tres persones estaven robant dins d’una casa al carrer Balmes de Reus.

Immediatament, diverses patrulles es van desplaçar al lloc i alguns efectius es van distribuir al voltant de l’immoble per tal d’interceptar els lladres en el cas que intentessin fugir.

Acte seguit, uns altres agents van accedir per la porta principal la qual van observar que es trobava forçada. A més, els lladres havien col·locat un objecte per bloquejar l’accés.

Amagat darrere unes caixes

Una vegada a l’interior, els mossos van pujar a la primera planta per fer comprovacions i va ser en una de les habitacions on van sentir sorolls. Llavors, a l’entrar per verificar l’estança van localitzar un home amagat darrera d’unes caixes. En l’escorcoll van comissar-li un punxó i van detenir-lo pel robatori amb força.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, un dels agents, que hi havia fora de la casa, va identificar un individu que anava amb un patinet elèctric que també va quedar detingut per fer tasques de vigilància i col·laborar amb el robatori. En l’escorcoll se li va comissar una navalla.

La investigació continua oberta per tal de detenir un tercer autor partícip en el robatori el qual va fugir pel terrat.

Els dos arrestats van passar dijous 27 a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar per ambdós la seva llibertat amb càrrecs.

Paraules clau:

Notícies relacionades