Back to top

Detenen in fraganti un home acusat de cremar contenidors a Reus

En el moment de la detenció, l’home portava 7 encenedors a sobre. És el segon detingut per la crema de contenidors en pocs dies

La Guàrdia Urbana ha detingut aquest dimecres, 25 de maig un home de 47 anys com a presumpte autor de la crema de contenidors en diferents punts de la ciutat. La detenció ha tingut lloc després d’un intens seguiment que guàrdies de paisà han realitzat a la persona sospitosa; i s’ha produït en el moment en què els agents han observat com l’home intentava posar foc en un contenidor al carrer de l’Escultor Rocamora.

Segon detingut

L’home podria estar relacionat amb diferents incendis de contenidors i altres danys en produïts en els últims dies en diferents punts de la ciutat. De fet, des d'aquest cap de setmana, han cremat una trentena de contenidors a la ciutat i és el segon detingut per la crema de contenidors en pocs dies.

In fraganti

La detenció ha estat possible gràcies a la investigació policial que ha realitzat la Guàrdia Urbana amb la col·laboració d’agents dels Mossos d'Esquadra.

La visualització d’unes imatges de la crema d’un para-sol d’un bar de l’avinguda del Carrilet va permetre focalitzar la investigació policial cap a la persona detinguda la matinada d’aquest dimecres.

Gràcies a la col·laboració ciutadana d’una persona que va identificar l’home com a possible autor dels fets, la Guàrdia Urbana va iniciar dimarts al matí un seguiment amb agents de paisà. Durant el seguiment, agents uniformats van requerir la identificació del sospitós per aixecar-li una acta per orinar a la via pública.

Amb 7 encenedors

El seguiment va continuar de matinada, quan l’home va sortir de casa seva, i els agents van comprovar com intentava cremar un contenidor al carrer de l’Escultor Rocamora. L’home va intentar fugir, però finalment va ser interceptat i detingut. En el moment de la detenció, l’home portava 7 encenedors a sobre.

Actualment, Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació.

encenedors

Paraules clau:

Notícies relacionades