Back to top

Detenen un monjo del monestir de Poblet per un presumpte abús sexual

El claustre ja ha apartat el monjo de la seva activitat i ha obert una investigació interna. El detingut està en llibertat provisional

FOTO: Enciclopèdia.cat

Segons apunten diversos mitjans, els Mossos d'Esquadra han detingut un monjo del monestir de Poblet acusat, presumptament, d'abús sexual a una nena. El detingut és un monjo de 68 anys i els fets haurien passat el passat 15 d'agost. 

Segons explica el monestir, en un comunicat que ha llançat, es tracta de "presumptes tocaments". Els agents van detenir l'acusat el dimecres, que ha passat la nit a la comissaria de Valls. Fins ara, el monestir de Poblet no havia estat acusat de cap cas d'abús sexual i el claustre ja ha apartat el monjo de la seva activitat, a més, també ha obert una investigació interna i està disposat a col·laborar amb els agents en la investigació. 

El detingut ha quedat en llibertat provisional amb compareixença periòdica davant autoritat judicial, retirada del passaport, prohibició de sortir del país, allunyament mínim de 200 metres de la víctima i prohibició de comunicació per qualsevol via amb ella.

Paraules clau:

Notícies relacionades