Back to top

Detenen a Mont-roig un delinqüent multireincident en cerca i captura

 Acumula 32 detencions i està involucrat en una investigació per un robatori amb violència a l'Alt Camp

La Policia Local de Mont-roig del Camp ha detingut, aquest dimecres a la nit, un home de 42 anys i veí de Miami Platja que estava en ordre de cerca i captura per part dels Mossos d’Esquadra. Se l’acusa d’un robatori amb violència i intimidació a l’Alt Camp i se'l considera reincident. De fet, que acumula, fins ara, 32 detencions.

La detenció es va produir de matinada, després que la patrulla l’identifiqués entre els ocupants d’un vehicle en un control de trànsit que s’estava efectuant a la rotonda entre l’Avinguda Califòrnia i l’Avinguda Barcelona. La patrulla, que estava fent una comprovació al conductor, es va adonar que la persona que l’acompanyava podia ser perillosa i podia anar armada, motiu pel qual es va demanar el suport dels Mossos d’Esquadra, mentre s’extremaven les mesures de protecció. Un cop confirmades les sospites, es va procedir a la detenció, que es va poder fer sense cap incident remarcable. 

Es dóna la circumstància que fa uns dies al voltant del CAP de Miami Platja ja s’havia desplegat un dispositiu dels Mossos d’Esquadra per tal de detenir aquesta persona, tot i que en aquell moment l’operació no va poder fructificar, ja que no la van trobar. Un cop detingut per part de la Policia Local de Mont-roig del Camp, han estat els Mossos d’Esquadra qui s’han encarregat de custodiar-lo per iniciar els tràmits judicials.

Paraules clau:

Notícies relacionades