Back to top

Detenen el president de l'AEQT per presumpte delicte d'estafa

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Rubén Folgado, aquest dijous, i s'investiga si la planta de Messer Ibérica del Morell es va construir sense llicència.

Segons avança EFE, els Mossos d'Esquadra han detingut, aquest dijous al matí, al president de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), Rubén Folgado. L'empresari pertany a la direcció de Messer Ibérica i l'investiguem per un presumpte delicte d'estafa, falsedat documental i suborn. De fet, la justícia investiga si la planta de Messer Ibérica, al polígon petroquímic Nord de Tarragona, al Morell, s'hauria construït sense llicència. Folgado és president de l'AEQT des de fa poc més d'un any.

L'operació també ha detingut 5 directius més de les empreses Messer Ibérica i Carburos Metálicos S.A.

Comunicat de l'AEQT 

L''Associació Empresarial Química de Tarragona ha comunicat que el Comitè Executiu de l’Associació ha assumit provisionalment i de forma col·legiada les funcions de la presidència de l’organització per garantir la continuïtat de la seva normal activitat.

Pel que fa al detall dels fets que s’investiguen referents a diferents empreses, l’AEQT afirma no tenir-ne cap coneixement ni informació i confia que s'esclareixin el més aviat possible.

Paraules clau:

Notícies relacionades