Back to top

Detenen tres persones per tràfic de drogues al barri Mas Pellicer de Reus

Els agents van escorcollar un bar on van trobar 145 grams de cocaïna, 20 bossetes amb cànnabis i més de 2.200 euros. A un dels detinguts van trobar-li una pistola municionada

Els Mossos d’Esquadra de Reus van detenir ahir al barri de Mas Pellicer, dos homes de 22 i 30 anys i una dona de 58 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de tràfic de drogues. A un dels detinguts se li atribueix també un delicte de tinença d’armes en trobar-li una pistola municionada, amb disposició de foc, i diversos cartutxos.

Les detencions es van produir pels volts de les 19 hores al carrer Mas del Pellicer, en el marc d’un dispositiu en compliment de la Llei Orgànica 4/2015, de protecció de la seguretat ciutadana, i va comptar amb efectius d’ordre públic de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), i el suport d’agents de la Guàrdia Urbana de Reus.

L’operatiu es va centrar en un bar ubicat en aquest carrer després de tenir coneixement que, de manera habitual, s’hi venien substàncies estupefaents. En l’escorcoll a un dels detinguts, els mossos van trobar-li una arma de foc curta municionada i amb disposició de foc, així com diversos cartutxos, diners en efectiu i deu embolcalls amb 21 grams d’haixix. La mateixa substància se li va trobar a l’altre home detingut. Així mateix, un client va ser denunciat per portar una navalla.

arma pistola

A l’interior del local, regentat per la dona detinguda, els agents hi van trobar 105 grams de cocaïna i diversos embolcalls amb 40 grams més, 20 bossetes amb cànnabis preparat per a la venda el detall, una bàscula de precisió i més de 2.200 euros en bitllets fraccionats.

Arran del resultat d’aquest dispositiu, la Guàrdia Urbana de Reus va iniciar els tràmits dirigits a la clausura de l’activitat d’aquest establiment públic. Les tres persones detingudes passaran en les properes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades