Back to top

Detinguda una dona per sis robatoris en un bloc d'apartaments a Cambrils

La dona i la seva parella havien ocupat un dels pisos per emmagatzemar els objectes sostrets en el mateix edifici

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir dilluns 27 de juliol una dona de 39 anys com a presumpta autora de sis delictes de robatori amb força en un bloc d'apartaments de Cambrils, ubicat a l'avinguda Diputació, entre el setembre de 2019 i l'abril de 2020. La sospitosa, junt amb la seva parella, un home de 46 anys que ja va ser detingut el 23 de juny acusat dels mateixos fets, havia ocupat prèviament un dels habitatges de l'immoble per emmagatzemar els objectes sostrets. Està previst que passi a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Reus en les pròximes hores.

La detenció conclou una investigació dels Mossos iniciada el 24 de març, quan els dos lladres van ser descoberts per treballadors de manteniment de l'edifici. Els operaris van observar que s'havia canviat el pany de la porta d'un dels apartaments i que hi havia llum al seu interior. En adonar-se de la presència dels treballadors, els acusats van fugir, deixant enrere una nombrosa quantitat del material presumptament sostret.

La investigació dels Mossos sosté que els detinguts forçaven panys, persianes, portes i finestres corredisses per tal d'entrar en els pisos. Un cop a l'interior, sostreien objectes de valor com televisors, electrodomèstics o bicicletes. Segons els Mossos, els sospitosos utilitzaven l'habitatge per emmagatzemar els objectes robats i anar-los retirant en petites quantitats per evitar aixecar sospites. Algunes d'aquestes pertinences ja han estat retornades als seus propietaris. 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades