Back to top

Detingudes dues persones per una presumpta agressió sexual a Reus

Un home de 43 anys i una dona de 44 van ser detinguts al carrer Alt del Carme de Reus acusats d'agressió sexual amb penetració i inducció a la prostitució.

Un home de 43 anys i una dona de 44 van ser detinguts el passat cap de setmana a Reus, acusats d'agressió sexual amb penetració i inducció a la prostitució, respectivament, segons informa el Diari de Tarragona. Els detinguts passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

Els fets haurien passat dissabte a la nit, segons Diari de Tarragona, quan la presumpta víctima va demanar ajuda a una patrulla de la Guàrdia Urbana al carrer Alt del Carme, al·legant que havia estat víctima d'agressió sexual amb penetració en un pis d'aquest carrer. La jove presentava lesions visibles. Els cossos de seguretat ja havien rebut prèviament un avís per part dels veïns que es queixaven pel soroll.

L'immoble s'utilitzaria com a prostíbul il·legal

En total, es van mobilitzar dues dotacions de la Guàrdia Urbana, patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del SEM. Segons Diari de Tarragona, l'examen mèdic va verificar la versió de la víctima i es va procedir a detenir el sospitós, acusat d'agressió sexual. A més a més, però, els Mossos d'Esquadra van comprovar que l'immoble on s'haurien produït els fets s'utilitzaria com a prostíbul il·legal, raó per la qual la titular també va ser detinguda.

Paraules clau:

Notícies relacionades