Back to top

Detingut amb un centenar de sabatilles esportives falses

La detenció va tenir lloc a l’avinguda de Salou, després d’una persecució en cotxe i a peu per diferents carrers de la ciutat.
sabatilles

Segons informa la Guàrdia Urbana, agents del cos municipal de seguretat han detingut aquest dijous, 26 de juliol a les 1:40h, un veí de Reus de 40 anys, acusat d’un presumpte delicte contra la propietat industrial, amb qual se li van decomissar un centenar de sabatilles esportives de marques falsificades. La detenció va tenir lloc a l’avinguda de Salou, després d’una persecució en cotxe i a peu per diferents carrers de la ciutat.

La Guàrdia Urbana també imputa al detingut els presumptes delictes contra la seguretat del trànsit, per conduir un turisme de forma temerària i sense haver obtingut mai permís de conduir; així com els de resistència i desobediència a agents de l'autoritat. El detingut, juntament amb les diligències s’han trasllat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Els fets es van iniciar a l’avinguda del President Terradelles, quan el conductor d’un turisme Renault Laguna no va atendre les ordres d’aturar-se d’una patrulla de la Guàrdia Urbana. Es va iniciar llavors una persecució del vehicle, que finalment va ser interceptat al carrer de Pau Gargallo. Dos homes van sortir corrent del cotxe, i un d’ells va ser detingut pels guàrdies després d’una persecució a peu. Dos agents van patir lesions lleus durant la detenció.

Amb l’escorcoll del vehicle es va localitzar una maleta i dos sacs amb un total de 95 parells de sabatilles esportives falsificades.

La lluita contra la venda ambulant de productes falsificats és una de les línies d’actuació de la Guàrdia Urbana de Reus durant els darrers anys en defensa del sector comercial i el conjunt de la ciutadania. L’accció policial va dirigida tant a l’eradicació de la venda a la via pública, i localitzar els immobles on es fan les còpies il·legals i se suministra als venedors.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades