Back to top

Detingut a Botarell per conduir borratxo, sense llums ni carnet i fent ziga-zagues

A més, no es va identificar i es va fer passar per una altra persona

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts, 15 de novembre, un home de 37 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit, en concret per conduir sota els efectes de l’alcohol i fer-ho sense permís per pèrdua de vigència per punts. Així mateix, també se li atribueixen els delictes de trencament de condemna judicial i usurpació de l’estat civil. 

Conduïa sense llums i fent ziga-zagues

Els fets van tenir lloc al voltant de les 00.30 hores de la matinada, quan els Vigilants municipals de les Borges del Camp van aconseguir aturar un vehicle que circulava sense llums i fent ziga-zagues al terme municipal de Botarell. En observar que el conductor es trobava sota els efectes de begudes alcohòliques, els Vigilants van demanar suport als mossos. En la corresponent prova, el conductor va donar una taxa d'alcohol de 0,58 grams per litre en sang.

Es va fer passar per una altra persona

Tot i facilitar unes dades personals, l’home no va acreditar la seva identitat, raó per la qual se’l va traslladar a comissaria. Un cop allà, va quedar detingut després de comprovar també que s’estava fent passar per una altra persona. 

De les gestions de comprovació efectuades, es va determinar que el conductor tenia una pèrdua de vigència del permís per punts únicament de llicència de ciclomotor i que no havia fet el corresponent curs per recuperar-lo després d’una suspensió penal de més de dos anys. 

Està previst que el detingut passi en les properes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus. 

Paraules clau:

Notícies relacionades