Back to top

Detingut per estafa i duplicació de targetes

El cas va arrancar amb la denúncia de la primera víctima que va veure que se li havien aplicat diversos càrrecs a la targeta de la seva empresa. Es tractava de compres de bitllets d'avió amb un valor total que fregava els 2.400 euros.
mossos

Detingut un home a Reus per estafar a dos homes fent compres per internet. Els Mossos d'Esquadra busquen un altre implicat en el cas.

El cas va arrancar amb la denúncia de la primera víctima que va veure que se li havien aplicat diversos càrrecs a la targeta de la seva empresa. Es tractava de compres de bitllets d'avió amb un valor total que fregava els 2.400 euros. Mentre els investigadors intentaven esbrinar la identitat de l'estafador una segona víctima va denunciar un cas similar, en aquest cas, per valor de poc menys de 300 euros.

La policia catalana va concloure que els autors eren dos homes, un extreballador de l'empresa estafada i un amic. Segons expliquen els Mossos, mentre l'home treballa a l'empresa va aprofitar per fer duplicats de les targetes de crèdit de les víctimes. Agents del cos van detenir un dels implicats el passat divendres que va quedar en llibertat en càrrecs després de passar a disposició, dissabte, del jutjats d'instrucció de guàrdia de Tarragona. Per l'altre investigat s'ha decretat una ordre de detenció.