Back to top

Detingut per robar 68 comptadors d’aigua en nou comunitats de veïns de Reus

Se'l va detenir en el moment en què anava a vendre tot el material sostret en una ferrovelleria de Reus. L'home ja havia venut 22 comptadors d’aigua a la mateixa ferrovelleria

Els Mossos d’Esquadra de Reus van detenir dimarts un home, de 33 anys, com a presumpte autor de nou delictes de robatori amb força, nou de danys i un delicte d’estralls. 

El cas es va iniciar el 28 de febrer arran d’un seguit de robatoris amb força de comptadors d’aigua en diverses comunitats de veïns a Reus. De la investigació es desprèn que el detingut va cometre tots els fets en una setmana i en comunitats molt pròximes entre elles.

Així mateix, utilitzava el mateix modus operandi en totes les ocasions. Accedia a l’interior dels quartets de subministrament d’aigua de les comunitats de veïns i amb una clau anglesa o un tornavís sostreia els comptadors, aixetes de coure i material divers. En total, va sostreure 68 comptadors d'aigua de nou comunitats de veïns diferents. 

Detingut in fraganti

Durant el transcurs de la investigació, els mossos van comprovar que el sospitós havia venut 22 comptadors d’aigua en una ferrovelleria de Reus. Gestions posteriors van permetre arrestar-lo in fraganti en el moment en què anava a vendre tot el material sostret a la mateixa ferrovelleria.

Quan el van detenir portava dins d’un carretó divuit comptadors d’aigua, material provinent de canonades, aixetes, una clau grifa de fontaneria, un tornavís, una clau universal per obrir quartets de comptadors i uns guants.

Un cop intervingut el material, l’empresa d’aigües del municipi va reconèixer com a propi part del material intervingut. El detingut va passar ahir a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Reus i va quedar en llibertat.

Paraules clau:

Notícies relacionades